Typ nemovitosti
Nerozhoduje
domydomy
domybyty
domypozemky
domykomerční nemovitosti
domyostatní nemovitosti
Typ nabídky
Nerozhoduje
Prodej
Pronájem
Kraj
Nerozhoduje
Karlovarský kraj
Plzeňský kraj
Jihočeský kraj
Ústecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Zlínský kraj
Hl. město Praha
Olomoucký kraj
Královéhradecký kraj
Pardubický kraj
Jihomoravský kraj
Vysočina
Středočeský kraj

Byt na prodej, 2+kk, Praha 3 - Vinohrady

Praha 3 - Vinohrady, 13 000, náměstí Jiřího z Lobkovic 2233/6

6 100 000 Kč (za nemovitost) Cena včetně právního servisu, kupní cena zahrnuje jak provizi RK, tak veškeré náklady spojené s převodem jednotky

Byt na prodej / 2+kk / 45 m2 - Byty na prodej typu 2+kk za nabídkovou cenu 6 100 000 Kč. Vybraná nemovitost - 2+kk se nachází v městské části Praha 3. Typ vlastnictví osobní. Plocha nemovitosti je 45 m2.

Ke koupi nabízím byt 2+kk o ploše 44, 58 m2, který je v osobním vlastnictví a nachází se v 6. patře udržovaného, průběžně renovovaného činžovního domu s výtahem. Energetická třída D. Samotná jednotka je v dobrém stavu, přičemž v roce 2017 proběhla instalace kuchyňské linky, která je vybavená sklokeramickou dvou ploténkou, digestoří a myčkou. Přívod elektřiny ke kuchyňské lince je tedy nový, ve zbytku bytu jsou původní rozvody elektra v mědi. Vytápění zajišťují plynová, programovatelná topidla WaV, přípravu teplé vody zase elektrický bojler, umístěný nad podhledem v koupelně. V předsíni a pokoji s kuchyňskou linkou jako podlahová krytina slouží lino, v ložnici jsou parkety a koupelně a wc pak dlažba, Okna která jsou plastová s dvou sklem ústí do klidného vnitro bloku, směrem západním. Do bytu je zaveden optický kabel (internet, TV), dveře jsou kvalitní, bezpečnostní je nově vymalováno a uklizeno. Nechybí ani klimatizace (oba pokoje) propojená s externí jednotkou umístěnou na střeše domu a zabezpečovací zařízení s čidly pohybu a kouře. Záloha vůči SVJ za domovní služby a fond oprav vychází pro jednu osobu na 2.054,- Kč, pro dvě osoby 2.716,- ( z toho 1.392,- jde do FO). Při běžném používání bytu vychází spotřeba elektřiny na cca 1.600,- Kč, za plyn cca 1.200,- Kč měsíčně. Přibližné měsíční náklady (bez internetu) tedy celkem pro 1 .os okolo 4.900,-, pro 2.os cca 5.500,- Dům je velmi dobře udržován, proti vniku cizích osob jsou instalovány dvoje vchodové dveře. Sklepní prostory jsou po velmi zdařilé rekonstrukci, přičemž v případě zájmu bude s největší pravděpodobností možný pronájem sklepní kóje. Velkou devizou je příjemné okolí - přímo před domem najdete malý parčík s dětským hřištěm, nedaleko pak zelenou plochu plnou vzrostlých stromů o rozloze 50 h zvanou Olšanské hřbitovy. Parkování v okolí domu je (oproti jiným částem Prahy) kupodivu vcelku bez problémů což přisuzuji tomu, že celou ulici Náměstí Jiřího z Lobkovic na jedné straně lemuje škola a ne činžovní domy, dále že směr Vršovice je už zástavba vinohradských vilek, které mají často parkování zajištěné na vlastním pozemku, přičemž určitě také pomáhají dvě nedaleká parkoviště podél Vinohradské ulice. Občanská vybavenost je skvělá - tenisové hřiště máte v zásadě před domem, polikliniku restaurace, bistra, večerky, posilovny co by kamenem dohodil. Výborná je i doprava po Praze - 500 na metro Flora s velkým obchodním centrem, 170 m k stanici tramvaje (denní i noční linky). Pokud Vás nemovitost zaujala a chcete se dozvědět více, například o hospodaření domu, vidět evidenční list zálohy za služby atd., atd. atd. zavítejte na odkaz - realfriend.cz/njzl/ Pro domluvení termínu prohlídky, prosím piště, volejte, jsem Vám k disposici!

Cena
6 100 000 Kč
Poznámka k ceně
kupní cena zahrnuje jak provizi RK, tak veškeré náklady spojené s převodem jednotky
Právní servis
včetně právního servisu
Dispozice
2+kk
Plocha podlahová
45 m2
Užitná plocha
45 m2
ID nabídky
848
Aktualizace
05.10.2024
Forma vlastnictví
osobní
Typ budovy
cihlová
Stav
dobrý
Podlaží
6
Podlaží celkem
8
Stavba
cihlová
Patro
6
Typ domu
patrový
Bezbariérový
ne
Energetická nárocnost budovy
D - Méně úsporná
Podle vyhlášky
c. 264/2020 Sb.
Aktivní
ano

poptat nemovitost

Odesláním formuláře udělujete souhlas s pravidly ochrany osobních údajů

Ondřej Valoušekrealitní makléř

valousek@realfriend.cz

Ondřej Valoušek

Dubová 484, 26718, Hlásná Třebaň

REKLAMA

spočítejte si svou hypotéku

svou hypotéku si právě počítá % zájemců

měsíční splátka

- Kč

Při úroku - % p.a.

Mám zájem o hypotéku

Odeslat ke kalkulaci

zpět na kalkulačkuOdesláním formuláře udělujete souhlas s pravidly ochrany osobních údajů
REKLAMA
Cookies
spočítat
hypotéku