Typ nemovitosti
Nerozhoduje
domydomy
domybyty
domypozemky
domykomerční nemovitosti
domyostatní nemovitosti
Typ nabídky
Nerozhoduje
Prodej
Pronájem
Kraj
Nerozhoduje
Karlovarský kraj
Plzeňský kraj
Jihočeský kraj
Ústecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Zlínský kraj
Hl. město Praha
Olomoucký kraj
Královéhradecký kraj
Pardubický kraj
Jihomoravský kraj
Vysočina
Středočeský kraj

Dům na prodej, rodinný dům, Mezouň

Mezouň, 26 716,  20

4 650 000 Kč (za nemovitost) Cena včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Dům na prodej / rodinný dům / 75 m2 - Domy na prodej typu rodinný dům za nabídkovou cenu 4 650 000 Kč. Vybraná nemovitost - Rodinný dům. Plocha nemovitosti je 75 m2.

Nabízím k prodeji patrový dům s velkou zahradou, jehož užitná plocha činí 75 m2 na vlastním pozemku o celkové výměře 927 m2. Nachází se v obci Mezouň ve Středočeském kraji situované pouze 10 km od Prahy - Zličín. Zděný dům disponuje 2 samostatnými bytovými jednotkami 2+1 se samostatným vchodem a vlastním soukromím s možností vybudování přístavby domu a získání tak dalších prostor k bydlení. Vstup do přízemního bytu je z terasy s orientací na západní stranu a skládá se z předsíně, dvou pokojů, kuchyně a koupelny se sprchovým koutem a chemickým wc. Mimo bytovou jednotku se v přízemí nachází ještě jedna samostatná místnost se vstupem z terasy. Vstup do horního bytu je z verandy a skládá se z předsíně, kuchyně, dvou pokojů a wc. Nachází se zde dva balkóny s velmi hezkým výhledem do zeleně . Balkon je orientovaný na západ a nabízí klidné posezení a sledování krásných západů slunce. Stavebními úpravami lze v obou bytech vytvořit plnohodnotnou koupelnu se sociálním zařízením (v horním bytě sprchový kout, v dolním wc). Oba byty jsou propojeny venkovním schodištěm vedle kterého je prostor pro zahradničení, skalka a rovinatý pozemek pro relaxaci s ohništěm. Dům i oba byty jsou v dobrém stavu a velmi dobře udržované. Na pozemku je vlastní studna, která je napojena čerpadlem do domácí vodárny umístněné ve sklepním prostoru do kterého je vstup z dolní bytové jednotky. V domě jsou k využití půdní prostory, je zde zavedena elektřina, odpady jsou řešeny septikem a topení je zajištěno krbovými a akumulačními kamny. Jedná se o nemovitost v klidném a tichém prostředí s úchvatným výhledem z terasy do okolí a údolí, neboť je nejvýše položeným objektem v okolí. Z tohoto důvodu je zahrada svažitá, ale nabízí potenciál vytvoření kaskádové zahrady ve svahu, vysazení vinice, chov zvířat aj. využití. Je zarostlá ovocnými stromy a jehličnany. Spodní částí zahrady protéká malý potůček. Objekt je ideální především k rekreaci, ale je zde možnost i trvalého bydlení s možností využít dům jako vícegenerační. Parkování je možné přímo na pozemku. Nemovitost se nachází cca 15 chůze od centra obce, kde naleznete základní občanskou vybavenost (obchod, restaurace, obecní úřad, mateřská škola, knihovna, dětské hřiště). Obec Mezouň se nachází ve středočeském kraji v okrese Beroun a výhodou je výborná dopravní dostupnost do Prahy (10 min. od domu autobusová zastávka) a Berouna. Doporučuji prohlídku domu. V případě jakýchkoliv dotazů nebo zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Fotografie interiéru zašlu na vyžádání e-mailem. Cena je konečná a zahrnuje kompletní servis v rámci prodeje nemovitostí, veškerou administrativní činnost, právní servis a poplatky. Zájemcům mohu zajistit hypoteční úvěr.

Cena
4 650 000 Kč
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Poplatky
včetně poplatků
Provize
včetně provize
Právní servis
včetně právního servisu
Dispozice
rodinný dům
Užitná plocha
75 m2
Terasa
ano
ID nabídky
03413
Aktualizace
01.06.2024
Aktivní dní
37
Typ budovy
cihlová
Stav
velmi dobrý
Parkování
ano
Topení
lokální tuhá paliva
lokální elektrické
Voda
studna
Podlaží celkem
2
Odpad
septik
Velikost
5 a více pokojů
Balkón
ano
Stavba
cihlová
Sklep
ano
Typ domu
patrový
Parkování
ano
Terasa
ano
Energetická nárocnost budovy
G - Mimořádně nehospodárná
Plocha zahrady
848
Poloha domu
samostatný
Telekomunikace
internet
kabelová televize
Doprava
autobus
Aktivní
ano

poptat nemovitost

Odesláním formuláře udělujete souhlas s pravidly ochrany osobních údajů

Lucie Franekovárealitní makléř

lucie.franekova@realog.cz

Realog CZ s.r.o.

Kodaňská 1441, 10100, Praha 10

REKLAMA

spočítejte si svou hypotéku

svou hypotéku si právě počítá % zájemců

měsíční splátka

- Kč

Při úroku - % p.a.

Mám zájem o hypotéku

Odeslat ke kalkulaci

zpět na kalkulačkuOdesláním formuláře udělujete souhlas s pravidly ochrany osobních údajů
REKLAMA
Cookies
spočítat
hypotéku